6 Ocak 2010 Çarşamba

HHOOPP HOOP HOOPP... HARİKA'DAN 7 TANE ALTIN TOPPP:))))


*** dinlerken soracağım; ne kadar kaptırdın diye?? belli nefes nefese oluşundan ziyanın. ona göre anlat diyeceğim.lafın fazlası aptala anlatılır, zamanımı çalma benim. sadedi anlat bana uzatmadan. kısaltmalarında bulurum uzunu ben...yoracağım belki seni.işte o zaman hayat olcak benim adım...!!!


*** kendinizi başkasının gözüne girmek için yormayın... istemeden kaçmışsanız çıkarmaya da çalışmayın,, ve mümkünse bir daha her göze batmayın:))) sizin için demiyorum, kör oluyor diğerleri:))


*** büyük, küçük, az, çok. merceklere göre değişir. iki dudak arası da merceklidir mesela. kimine silah gelir..., kimine erotik..bakış açınızdır algılarınız. öğretilen algıları unutun. kendinize, kendinizi edinin..!!


*** ne kadar çıplak da doğsak, ruhumuzu giydiriyoruz büyüdükçe...çıplak gezenler var hala, kaybedecek hiçbirşeyi olmayan... ne onur ne servet.. hiç birşeyi olmayan derken; söyleyecek sözü olmayanlar da içinde. salla başı yaşarlar öylece... ama artık uyum yasası değil,,, çekim yasası işlevde..!! bu da böyle biline..!!


*** tehlikelidir acımak, sev gitsin.. severek sal gideni.emin ol ki gözünden yaş değil, ağzından salyaların akacak gülerken. en üzüntülü palyaçolar komiktir.palyaçoya kızan yoktur hiç. dedim ya arkadaş sev gitsin..!


*** herkes herşey olur. herkes bakan da olur. bakar öyleee, yere bakar, göğe bakar... kendine bakmak zordur.kendine bakan olmak da.... o yüzden boşverin, bunların kör bakan egolarını...!!!


*** KABA TASLAK ACELECİ...., AMA AĞIR ELLİ DETAYCIYIM...!!

1 yorum:

  1. bakanlar çekilsin
    başbakan geldi
    anlayamana davul zurna az
    anlayana sivrisinek saz
    ALİ ÖZTÜRK

    YanıtlaSil

yorum yaz