3 Ocak 2010 Pazar

T D H türkiye'nin ibiza'sı olan bozcaada yollarında...


sevgili il başkanımız tuygan çalıkoğlu bozcaada'da görüşülmesi gereken birkaç isim var gider misiniz dediğinde ilk gemi ile çıktık yola.... sağnak yağmurlu fırtınalı bir günde. benimle beraber ezine ilçe'den tamer şahin, ayvacık ilçe'den ali osman yağcı ve burhan yeşilyurt arkadaşım, elimizde ki isimleri başladık aramaya. ada için saat erken tabi kış günü için. heryer kapalı, günlerden pazar. kahveleri dolaştık, tanıdığımız ada yerlilerini ve işletmecilerine konuk olduk. herkesin düşüncesi aynıydı genel başkanımız için..... bu hareket tutar...!! bir lidere ihtiyaç var...!!! geriye bu ilçedeki bu insanları bir çatı altında toplayacak bir temsilciye ulaşmak kalmıştı. ulaştığımız isimler yönetimde seve seve yer alacaklarını, ama küçük bir ada olan bozcaada'da parti binası için mevki bir yeri bulmakta belki zorlanabileceklerini ilettiler. her yer işyeri ile dolu ada'nın girişinde doğal olarak.. diğer isimler ise şimdilik partilerini bırakamayacaklarını ama desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler. malum küçük yer psikolojisi de var üzerlerinde. diğer insanlar ne der diye düşünenler de var, gönülleri t d h 'den yana olsa da.

o gün için bir temsilci edinemesekte, umutlu döndük, ada halkının olumlu düşüncelerini alarak....sevgili arkadaşım ali osman, bir gazetenin verdiği üç boyutlu gözlüğü ile son bir defa bakındı etrafa, acaba unuttuğumuz ya da atladığımız kişiler var mı diye:))))))

bunların hepsi güzel, sevimli hatıralar olacak ileride. bu şirin adamızda en kısa zamanda temsilcisini bulacak. sayın genel başkanımızın dediği gibi bizler de bu tarihe tanıklık etmiş olacağız, gururla.....

sevgilerimle..!!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz