31 Ocak 2010 Pazar

hayatta sahip olduğumuz en bedava servet SEVGİDİR:!!! yaşayabilene..:))







sevgiyi bünyede barındırmanın tek yolu hazmetmektir..!!! sevgi selahiyet gibidir. birine bir görev verdiğinizde takip, denetim ya da görevden alma şansınız vardır. sevgideyse bu bekleme süreci aleyhinize işler..!! zaman verdikçe sizde ilerleyen ve içine virüs kaçan,arıza yaratan bir sürü duygular oluşur... sevgide takip, şüphedir,,denetim,baskıdır,,,, görevden alma vefasızlıktır..!!

sevginin türevleri yaşlara ve yaşanmışlıklara veyahut tam tersi yaşanmamışlıklara göre değişkenlik gösterir.hep denir ya doğru zaman yanlış insan, yanlış zaman doğru insan.. yapılabilecek çok şey yoktur aslında... bilinçli başlanır,tadında bırakılmaz çoğukez.

hani deriz ya çiçek, böcek,, bebek, ay,yıldız, herşeyi severim diye... beğeni, şefkat,acıma duygularıyla karıştırdığınızda duruluğunu kaybediyor bu duygu.kanalize etmiş oluyorsunuz farkına varmadan.sevgide devamlılığı sağlıyor diğer çeşitlilik gösteren duygular. ama hiçbirimiz bunu analiz etmiyoruz, düşünce üşengeçliği içerisinde aammaannnnn versiyonunu kullanıyor ve devam etmeye çalışıyoruz.sonra alışkanlıklar karışıyor araya...vazgeçemediğiniz ve adına sevgi dediğiniz şey..,,aslında bakmaya alıştığınız çiçek, beslemeye alıştığınız kediniz, beklemeye alıştığınız sevgilinizden ibaret..!!!

bu duyguyu koruyan en destekleyici şey bence haddini bilmektir...!!! şımarıp, suistimal etmeden,bu duyguyu kullanarak tüketmeden, bıktırmadan HADDİNİ BİLMEK...sevdiğiniz ve de sevildiğinizde bu kişilk özelliğiniz, vadesini belirleyen en önemli unsurudur sürecin.sevgi geçici değildir. yan sanayi gibi onunla birleşik diğer duyguları kontrol altında tutabildiğiniz sürece.

sevgi, kullanılacak değil, tamamı ile sindirilerek ve mutluluk verecek güçlü,adrenalin bazlı bir duygudur:))) son kullanma tarihi yoktur.herhangi bir yan etkisi saf haliyle bulunmamaktadır:))) araba kullanırken,hamilelerde,tansiyon ve kalp hastalarında bir zarara rastlanmamıştır. hatta alkol ile alındığında nice sanatcılar; ressam,şair,söz yazarı vs gibi yarattığı bilinmektedir:))))))

sevgisiz kalmayın da nesiz kalırsanız kalın:))))))iyiliğin anası sevgi...,,, kötülüğün babası intikamdır..!! yani babalar kötü müdür:)))) hayırrrrrr.. neyseee!!!!

hoşçakalın:)))))))))))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz