25 Ocak 2010 Pazartesi

kahveniz nasıl olsunnn???? bol keyifli olssuuunnn:)))



filiz'imin fincanlarıyla o kahve bir başka güzeldi.sevgisi var,özenci var, keyfi var...40 yıl değil 40 asırlık hatrı var.

kendi çektiğim fotoğraflarla birşeyler yazmayı seviyorum. bir de video yüklemeyi ancak öğrendim:))) isterseniz önce şarkıyı tıklayıp, sonra onun eşliğinde okuyun:)) diyorum ya bu blog bana resmen terapi oldu. resimdi,yazıydı,videoydu diye düşünürken ne düşündüğünüzü unutuveriyorsunuz.

kahve içmeye bayılırım ben.ırsi bizde bu keyif. rahmetli büyükanneannem çok severmiş.türk kahvesi sevmek ve içmek bir kültür aslında. hele yanında bir de sohbet bulduysanız keyfine doyum olmaz. ben hiç kimseyi bulamazsam telefon açarım birilerine:))) bilen bilir kahve yaptı yine kendine bu diye:)))

hatır gönül saymak da eskilerde kalmış. değil bir fincan kahve canınızı verseniz,kıymeti yok sanki. neden katılaştık böyle,neden azaldık,neden hatırsızlaştık???? bizi yetiştirenler, eskiler, böyle öğretti de biz neden unuttuk??sanırım önceleri teknoloji olmadığı için,insanın insana ihtiyacı varmış.komşuluk,kapı önü sohbetler,bir çorbayı ikram etmek bundanmış.şimdi oturuveriyoruz bir televizyon ya da bilgisayarın önüne, kapı çalmasın diye dua ediyoruz neredeyse. evin içindekiler birbiriyle konuşmaz oldu neredeyse...eksiliyor paylaşımlarımız,üşenir olduk konuşmaya... bir düşünsenize en son kimin gözlerine bakıp gerçekten birşey anlattınız ya da dinlediniz yürekten,candan,canıgönülden..???bir telaştır ki gidiyor. yerçekimsiz,savrularak geçiştiriliyor günler.karar mekanızmaları yavaşladı,hatta en son neye karar verdiğimizi bile hatırlamaz olduk.hep günün getirdikleri yaşananlar...sonra gereksiz bir yorgunluk,kafa doluluğu,tahammülsüzlük başka bir sese..!!

haydi yapın bir kahve hemen...!!!! çağırın en yakınınızdan birini,ya da arayın gönlünüzü açacak pozitif bir sesi.... merhabaaa çok özledim diyerek, iyi ki geldin diyerek, ne iyi oldu bak diyerek...!!! haydiiiiiii kaybedecek zaman mı var??? alın bir poşet mehmet efendi kahvesi en kolayından:))))) hiç kimseyi bulamazsanız da geçin aynanın karşısına...,,, kendinizi ne kadar özlemişsiniz görün:))))

sevgiyle kalın...!!!


1 yorum:

  1. söylenecek pek bir şey bırakmamışsın be canım ne diyelim eline diline kahvene sağlık sağolasın herkese afiyet olsun hüüppppp hüppppp ALİ ÖZTÜRK

    YanıtlaSil

yorum yaz