13 Ocak 2010 Çarşamba

çeyrek ekmek arası sevgiler...''''


ben istediklerimi değil,bana layık görülenleri yaşamalıyım. layık olmak için ise emek verilmesi gerektiğini biliyorum. ektiğinizi biçersiniz muhakkak. ektim diye unutmaz da sularsanız eğer... yani emek vermek 1 kereye mahsus değildir. hayatın devam ettiği sürece, devamlılığı olan birşey bence.yani herşey aslında hepimizin elinde,fikrinde, davranışında...,zikrinde.

bu sadece bana mı dair bilmiyorum ama,kimi zaman eleştirilere maruz kalsamda nasıl oluyor bu diye..,benim sevgim hep 100 den başlıyor.%100 bir değer,saflık,çokluk, vs.bunu eksiltmek ,aynı seviyede tutmak tamamıyla o şeyin doğaya uyumu ile ilgili.doğru toprakta kök saldıysa benim bitki açar bana bana..,bu eşya olsa tozunu almak yetmez,nemini ayarlamadıkca.insan faktöründe gelişimi önemli tabi şahsın:)))sindirim sistemide..!,zeka düzeyide,aile terbiyeside,kendinle sözleşmeside.

toplayıp toplayıp çıkarsak, bölüp bölüp çarpsak bir sonuç muhakkak var.ama taaaammm, ama kalaaanlıııı..!! hah tam da burda işte bu bilinçaltı. bu kalanlar tortu gibi..!! o yüzden teklere dikkat..hep buçuklu çıkarlar bölündüklerinde....bölünüz!!!!aynısına, yani tek sayı tek sayıya denk geldiğinde çift olur toplamları yada çıkarmaları... tekler çiftleşir, çiftler hep çifttir,toplasanda çıkarsanda.

bu ne böyle derseniz;çeşitli ruh halleriyle birkaç kere bakınız...muhakkak anlamak garantisi vardır:)))

MATEMATİK
bütün ile yarım karşılaşmışlar
ne olmuş biliyor musunuz?
hep buçuklu yaşamışlar.
toplanabilmişler buçuklu...
bölünmüşşler çeyrek..

buçukla, çeyreği sevmez miyimm??
severim elbette..'''
ama,yemek tariflerinde:))



KESİR
sen paysın,ben payda.
sen 1'i gösteriyorsun
ben 4'ü
en çeğreğindeniz yani:))
bütün olmamız için..
sana 3 daha gerekli:))

1 yorum:

yorum yaz