20 Nisan 2010 Salı

BOĞAZDA BOĞAZ RESTAURANT KEYFİ......








boğaz restaurant keyfi...!!! denize sıfır, önü kumsal, hele havalar ısındığında iskelesinde püfür püfür yiyiyorsunuz yemeğinizi. servis deseniz mükemmel. 2. kadeh rakınızı aynı bardakta içemezsiniz. 2. sigaranızı aynı küllüğe söndüremezsiniz. gerçi ben sevmem zırt pırt değişsin istemem ne bardağım ne küllüğüm:))) bana da bazen yaranılmıyor işte..!!öyle iyi tanımışlar ki müşterilerini kimin rakısına kaç buz attığını biliyorlar. karşılamaları da uğurlamaları da mükemmel. hesap derseniz ona keza... daha orada hiç kazıklanmadım:))))

sahibi mehmet ilk kemal ile devir aldığında çok sevinmiştim. kemal sonra ayrıldı, mehmet devam ediyor. her misafirimi oraya götürürüm. mekanı daha hiç boş ve kalitesiz müşteriyle görmedim. haftanın belli günleri müzik yapıyorlar.hep aileler ve aklı başında insanlar geliyor. hele maç olduğu akşamlar tıklım tepiş. yer bulmak imkansızlaşıyor.meze çeşiti deseniz bol. et ve balıkta öyle. zaten mekanın yeri çok güzel. gerçi çanakkale'nin avantajı bu. denizi görmeyen bir mekan yok ki..!!!

yazları beach olarak çalıştırıyorlar. denizinize girebiliyorsunuz. sahilde yürüyüş yapabiliyorsunuz. iskelenin keyfini çıkarabiliyorsunuz. çoluk çocuk yayılın kumlara. şehrin içinde denize girme imkanı size...rengarenk minderlerin üzerinde evcilik oynar gibi:)))))

oranın mal sahibi gülden abla eşi mehmet abi ile ilk işletmeye açtığında da çok keyifliydi. o sıralar ayağım alıştı benim o mekana. hergün oradaydık gece gündüz.
duygusal insanım işte mekanlara karşıda devam ediyor duygusallığım. cıvıl cıvıl görünce çok seviniyorum. istiyorum ki daha çok kazansınlar. dostlar kazansın..!!!

fener, beşiktaş maçı için hadi mi hadi diyerek gittim, gördüm, yazdım. bu pazar zaten aklımı çok sevdim. buna vesile olan mustafa abime de teşekkürler bu arada....

yeni kordona yolunuz düştüğünde muhakkak uğrayın BOĞAZ'a pişman olmayacak hatta bana dua edeceksiniz:)))

sevgiyle kalın...

1 yorum:

  1. Çengelköy'de oturduğumda amcamın oğlunun Bosphourus adlı restaurantında çok yemek yediğim aklıma gelir.Tuzla da da bir şubesi var.Canım sıkıldığında giderim.Karşıda da sarıyerde akrabamın bir balık restaurant'ı var.O, öldü ama oğlu çalıştırıyor.Lüfer canım çektiğinde oralara giderim.Bazende askerlik yaptığım kalender orduevi'ne yeniköy'e giderim.Arabamla İstanbul'u gezerim.Hele bir de yağmur inceden inceye yağıyorsa Rumeli önlerinde bir çay içmek için park etmişsem...Şimdi karasu ve kocaali kıyılarına gidiyorum,akçakocaya gidiyorum.Sapanca'ya gidiyorum.Geçenlerde peynirli hamsi yedim süperdi....Ama Ayder yaylasının benekli alabalıkları da bir o kadar lezzetliydi.Atila Demir.Saygılarımla,

    YanıtlaSil

yorum yaz