2 Nisan 2010 Cuma

ADAB-I MUAŞERETLİ SEVİŞMELER...


hemen anlatayım nereden çıktı. eski bir türk filminden. sonra okuduğum bir kaç yazıdan. günümüz cinsiyetlerinin cinssizliğinden.. adabı muaşeret heyecanlarından. aslında yokluğun ne kadar heyecan yarattığından, kalp atışlarından, nefes sıklıklarından.

gözün alışmayacak, kana kana olmayacak.... adı üzerinde doyumsuzluğun... iyi mana da düşünürsek doyamamayı, sofradan aç kalkacaksın ki rahatsızlık vermesin... yeniden acıkabil.

eski randevu evinde geçen bir film izledim. rakı sofrasının kurulu olupta, masanın etrafında karpuz kollu saten elbiseli, üzerine bir şal almış eski genel kadınların raksı alemi, meşk edişi, mest oluşlar.. gelen beyfendi müşterilerin takım elbiseleri,
gecenin sonunu hayal ederken sabırsızlansalar bile, sohbet tahrikleri.. cilveleşmeleri, bekleyişleri. nüktedan ısrarlar... gösterilen ayıp birşey..biz de her daim ayıptır, ayıplar yalap şap, çabuk çabukta yapılır günümüzde hemde ayıplayanlar tarafından...!! o sebeple ayıp dedim adına.bir türk filminde randevu evi ahalisinin kalitesi, o dönem ne hoşşş ne kadar hoşşşş..!!!! saygılı bekleyişler, sohbetli ön sevişmeler hatta rica edişler:))) öncelik verilen temaslar; göz süzüşler,ikramlar...izzeti ikramlar, musiki, şen kahkahalar..acılı kadınların, ezik olmayan duruşları.. salonda ki değerlerini odaya götürüşleri......... sunum, değer, doyum, saygı bir arada işte... hoşçakallar bile güzel....gitmeler güzel, yeniden gelmeler güzel... güzel işteeeeeeeeee hem de çok güzeeelll...

şimdileri anlatıpta keyif kaçırmaya gerek var mı??? tavşan oldu insanlar. çok şeye şahit kapı aralıkları...ne sohbet ne anlayış ne saygı basma kalıp, sıradan aceleci yumulmalar....suya sabuna yazık...!!! yapmayın yaww arkadaşlar........:))))))

1 yorum:

yorum yaz