26 Aralık 2009 Cumartesi

yıldönümünüz kutlu olsun....!!!!! canım annem, babam.. bu da benim size armağanım olsun..:)))









annem ve babam..... tam tamına 40 sene olmuş evleneli. 29 aralık yıldönümleri......yağmurlu bir günmüş. belkide o yüzden çok seviyorum ben de yağmuru:)

babam aslında rahmetli ali dedemin arkadaşıymış. annem, mehmet abi dermiş babama. nereden nereye kısmet işte evlenmişler. düğün resimlerine bakıyorum da annemin yüzünde ki ifade tam bahtiyar bakire:)))))

çok gezerlerdi. onları hiç ayrı hatırlamam. izmir fuarı senin, çakıl gazinosu benim. annem de havalı kadınmış, otrişli, postişli, peruklu o yıllarda. çanakkale'nin ilk ehliyetli ve arabalı kadınlarındandı. babam, anneme aldığı bir pırlanta yüzükte aldatıldığını düşündüğü için, pırlanta mağazı açmıştı. o zaman ki sıkıyönetim komutanı rahmetli ilhan aloğlu'nun oğlu cem abi dururdu orada. şimdi 60-63 doğumlu çoğu insan ondan almışlardır evlilik takılarını. canım daha da anlatmak istiyor. gerçi, anlattıkca da tuhaf geliyor. şimdi düşünüyorum da babam ne çok sevmiş annemi. babamın işyerinin üst katında fevzi'nin kürkcü mağazası vardı. işleri bozuk diye, babam oradan bir sürü kürk almıştı:))))) bununla da kalsa iyi anneme doğum gününde sürat teknesi hediye aldı....!!!!! musa kullanırdı onuda. assos'da yol, iz yokken, kozlu altından bizim oraya onunla giderdik. sanırım benim babam nası deniiiirrrrr manyakmıymış neeeee biraz:))))))

dahiyane adamdır gerçi!!!. ticaretinde hep öncü olmuştur. hizarıda vardı ama onu anneme almamıştı:))) küçükken bizi dardonos tepesine götürür, oradan karşıya teleferik nasıl kurulur diye düşünürdü. boğaz var ortada :)))))

yaşlandılar tabi şimdi. babam hala çiçekle gelir annemin mağazaya, kendi mağazasından gelirken. kavgalarını da hiç duymadık biz kardeşimle. anca beraber kanca beraber yaşadılar hep. huzurlu bir evden çıkınca, şaşırıyor insan hayata. hatta uzun yıllar şaşkın yaşadım desem yeri. ne küfür duydum evde, ne şiddet yaşadım. ne kumar oynadı babam ne de hovardalığını biliriz.

el ele fotoğraflarını koydum yukarıda. annem kızar şimdi başka bulamadın mı gözümüz kapalı çıkmış diye bana:))) hoşuma gitti el ele oluşları.

canım annem babam tanrım sizi birbirinizden ve bizden hiç ayırmasın.......hep el ele, sevgiyle, huzurla yaşayın..... yıldönümünüz kutlu olsun. nice senelere!!!


sizi çoookkkk seviyorruuummmmmmm..!!

1 yorum:

  1. harika bir çoçugunuz var umarım hep beraber daha uzun yıllar birlikte olursunuz nice mutlu yıllara (hakan seni unuttugumu sanma sakın???) ali öztürk

    YanıtlaSil

yorum yaz