24 Aralık 2009 Perşembe

blog geldi, defterler rafa....,klavye var artık, kalemin pabucu damaaaa...!! yallah :))


elinize bir kalem alıp, deftere yazmak, sadece not tutmak için oluyor artık. aklımıza gelipte, aynı hızla çıkanları hatırlamak için kullanılıyor. yakında bilgisayar üzerinden yağlıboya tablolar falan da yapılırsa şaşırmam..!!
eskide kalmış zorların herbiri. daktilo başında saatlerce emek veren, bir yanlış harf için yığınla kağıdı, çabayı çöpe atan yazarları düşünsenize.. şimdi tık tık tuşlara basıp, binlerce fotoğraf seçeneğinin arasından seçip, yine tık tık sayfa düzenini ayarlıyorsunuz. daha doğrusu bilgisayarınıza ayarlatıyorsunuz. bir hata için sil baştan saatlerce uğraşmıyor birkaç tıkla hallediveriyorsunuz. oohhh ne ala!!
defter, kalem yok artık... yeni partnerler monitör ve klavye:))) kalemlere bir şiir yazmıştım paylaşayım hemen sizinle...
adı üzerinde dolma kalemm..
DOLMA
o'na alternatif bir de TÜKENMEZ var.....
nasılda kandırılmışız....
o da tükeniyorki:))))))))))
iyiki de yazmışım.. yenilerde doğmuş olsam, teknolojik duygularım olacakmış büyüyene kadar:))) artık tükenmeyen kalem var o da klavye...
neyse dönelim bloğa. hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar. açın kendinize bir blog. inanın çok eğlenceli. kendi kendinize sohbet eder gibisiniz. paylaşıyorsunuz aklınıza gelenleri. şiir yazın, bir konu hakkında yorum yapın, şehrinizi yazın, esnafı yazın. ben anı biriktiriyorum kendime bu yıllardan. geçen yıllardan defterlere biriktirdiklerimi blog aracılığıyla paylaşmış oluyorum sizlerle de.
bir ara vecizelerimi başlıklandırıp paylaşacağım. neler neler yazmışım zaman içinde. unutmuşum çoğunu kendim bile.
deneyin sizde. kendinizle konuşun, kendinizi seyredin, kendinizi eleştirin, fikirlerinizi söyleyin....hele tebrikler var ya.... suratınız çokca bir müddet sırıtgan kalıyor:)))))) izlenme oranınızda ki başarı ve artış yarına heyecanlandırıyor sizi. e işte benden söylemesi......demedi demeyin siz de deneyin:))))
sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz