19 Aralık 2009 Cumartesi

AKKOÇ MARKET...mahallemin çalışkan iki kardeşi serdar ve gökhan




onları niye yazıyorum??? çünki çok takdir ediyorum. hem insani taraflarını hem ticari başarılarını. güleryüzleri, müşteriyi karşılamaları, müşteriyle samimiyetleri artsa bile hanımlı beyli ya da ablacım abicimli içten hitap edişlerini çok beğeniyorum.

nöbetleşe duruyorlar markette. küçük kardeş gökhan yeni nişanlandığı için daha çok kaytarıyor sanırım:)))) yanlarında öğlen 12.00 den gece 24.00 e kadar hizmet veren servis elemanları var. adı yasin. o da sevimli saygılı bir arkadaş.

önemsediğim başka bir yönleri daha var. onlarda olmayan bir ürün talep ettiğinizde elimizdekini al mantığı yok müşteriye karşı. bir daha ki sefere istediğiniz ürünü markette bulundurur ve sizi bundan haberdar ederler. müşteri memnuniyetine aşırı duyarlılar.

evlere servis ve kredi kartıyla satış bence hasılatlarını artıran bir hizmet oldu. bu civarda bunu yapan başka bir market yok. küçük düşünüyor diğerleri bakkal kafasıyla.

seviyorum onları çookk. zaman 24.00 ı aşsa bile oflayıp puflamadan yanlarına gelen bir arkadaşlarını yollarlar ama muhakkak çözmeye çalışırlar o an ki talebinizi. o an markette bitmiş olan birşey istemiş olsanız bile yan marketten edinir işinizi görürler. para kazanmanın hizmetten geçeceğini çoktan anlamış onlar. çalışıyorlar arı gibi.

dilerim ileride koskocaman alışveriş merkezleri olur. gerçi o zamanda onların güleryüzüne hasret kalır belki müşterileri ama bu zihniyette olan insanların bunu elemanlarına aktaracağı da kesin.

sebzede var meyvada. deterjanda var çerezde. ekmek çeşitleride var çikolatada. dondurulmuş gıdadan, süt ürünlerine kadar, her ihtiyacınızı karşılayacak bir market velhasıl:)

üstelik bizim serdar aynı zamanda bir şair. şiir sevdalısı. böyle bir ince ruhu nasıl takdir etmez insan....! sevgiyle kalın çocuklar.. seviyorum sizi...


akkoç market telefon:
0 286 212 62 83

1 yorum:

  1. Aynen katılıyorum..fazlalıkları var eksikleri yok yazdıklarınızın..çok mükemmel insanlar...öğrencinin halinden en iyi anlayan esnaf kesinlikle...emin...

    YanıtlaSil

yorum yaz