26 Aralık 2009 Cumartesi

haydi beyler bayanlar çarşıyyaaaaaa..!!!! gelin peşimdeennn bakınalım biraz:))
























malum yeni yıl, herkes hediye bekliyor. bakalım bakalım çarşıdan neler alabiliriz. aslında yine eskilere dönmeden edemeyeceğim. lions klup, vitrin yarışmaları düzenlerdi yeni yıl üzeri. hatırlayanlarınız bilir. anafartalar oteli'nin karşısında togo mağazası vardı. gülfer idi sanırım hanımın ismi. ne yaratıcı kadındı o. harika vitrinler yapıp birinci olurdu. bir keresinde de annemin mağazası san optik birinci olmuştu. en güzel balkon yarışmaları bile vardı o yıllar. biz derya apartmanında otururken karşı komşumuz altındiş birinci olmuştu onda da:))))) altındiş adını annem taktı ona, altın dişleri vardı, çok dedioducuydu kulakları çınlasın:)))) ama çok güzel çiçek bakardı. balkonu sardunyalarla doluydu. ne yalan söyleyeyim haketmişti birinciliği.


gelelim bizim çarşıda nerelere gideceğimize. bayanlara ne alınırdan başlayalım. giyinmeyi severiz biz. o zaman size ke-zu'yu öneriyorum. envayi çeşit seçenek var. elbise, takım, tuvalet,bluz pantolon. zuhal iyi esnaftır, kardeşi kemal'de öyle elbette:)))) doğru iş bankası sokağına gidiyorsunuz, köşede hemen.
başka ne severiiiizzzz takı severiz..!! takı deyince yeşim gelir akla.... zaten o kadar çok konuşur ki alıpta dönmek istersiniz bir an evvel:)))) şaka bir yana mükemmel takılar tasarlıyor kendisi. renk ve çeşit cümbüşü var içeride. brova yeşim yaratıcı insanlara bayılıyorum. onunda işyeri kargolar caddesinin başında hemen.


eeevveett çamaşır severiizzz. hele yılbaşı rengi kırmızı bir tane muhakak alıyor her kişi. o da kolay. çarşıda arzum iç giyim var. tam garanti bankasının karşısında. görmüyorum onu da ne zamandır benden de selam söyleyin. fiyatlarıda çok uygundur ve sabırlı satıcıdır çok:))))


kadın olur da, hiç altın, pırlanta sevmez mi???? diğerlerine göre pahalı olur elbette ama, bayılır tüm kadınlar. sedat abimiz var eşi ayşe abla ile beraber çalışırlar. yılların kuyumcusu. babam ve eşim kuyumcuydu benim. dolayısıyla başka kuyumcuların vitrinlerini pek bilmem. gamze amerika'dan geldiğinde uğramıştık. o zaman gördüm ne kadar zevkli ve zarif seçimleri olduğunu. bir de tatlı dilli ve şakacıdır, ikramkardır sedat abi.:))) nar suyu içirmeden salmaz...!! yakamoz kuyumculuğu da söylemeden geçemeyeceğim. zira batuhan şeker çocuk. onlara birşey bozdurmuştum geçenlerde. fazla para vermiş bana yanlışlıkla. tam bankaya para yatırırken buldu beni yanlışlık olmuş abla fazla vermişim diye:)))) bol bol yeni yıl hediyeleri varmış bu yıl müşterilerine.


bir de beyaz eşya sever hanımlar. ya da küçük elektirikli ev aletleri. aydoğan beyaz çarşı var bunun için. kararsız kalırsınız ne alayım diye dolaşırken içeride. kahve makinasından, şarjlı süpürgeye, buzdolanından, fırına kadar herşey var, bosch marka


az kalsın erkan'ı unutuyordum bak. carrefoursa'nın içinde. tefal'in ürünlerini satıyor. neler neler çıkardılar artık. ne güzel eskiden bir kalaylı tencere bilirdi insanlar. sonradan da emayeler çıktı.


diyecesiniz ki beylere ne alınır hiç bahsetmemişsin. beyim yok uzun zamandır hiç hediye almadım hahahahhaahahyyy:)))) alıverin bir şeyler işte. nasılsa çok mutlu olmayacaklardır, onların parasıyla onlara birşey alınca:))))))))


ama yine de siz bizim cahit'e bir uğrayın. yarasa cahit, japon cahit, lee cooper cahit, igs cahit..... onun da o kadar çok lakabı var ki:))))) şimdi artık tween cahit. bayılırım tween'in kalıplarına. cahit'de yılların esnafı, uğraştırmaz sizi, buluverir eşinize göre hemen birşeyler.


şimdilik aklıma bu kadar geldi. haydi herkese iyi alışverişlleeeeerrrr:))))

1 yorum:

  1. İyi dilek ve temennilerin için teşekkürler..
    Esnafın halinden Senin gibi babası ve kocası esnaf olanlar anlar.Herşey gönlünce olsun diyerek İyi Yıllar temenni ediyorum...
    Süpersin Harika , izlemeye devam ediyoruz...

    YanıtlaSil

yorum yaz