25 Aralık 2009 Cuma

aaaayyyyyy telefonum çaldıııııııı.....ben bir çıkayımmmm:)))


insan neden cep telefonu çaldığında bulunduğu ortamı terkeder?? amma çok gizlileri var herkezin. ben sadece birkaç cevap bulabiliyorum doğru olanına. bulunulan ortam gürültülüdür, haliyle dışarıya çıkarsınız. telefonun öbür ucunda sizi kızdıran biri vardır, canınız küfür etmek istemiştir, dışarıya çıkarsınız. eşiniz, sevgiliniz ya da çocuğunuz o an para istemiştir, yok demek için çıkarsınız, başkası duysun istemezsiniz..... bunlar birkaç örnek. ama bunu sebepsiz alışkanlık haline getiren, ya da ortamda bir sohbet var ise gürültü yaratmamak için zarifce yapanlarda var tabi.



işin bir de başka boyutu daha var. daha çok kadınlar yapıyor bunları:))) ve genelde bir mekandayken yapıyor. cep çaldı bahanesiyle etrafı kolaçan ediyor yürüyerek, aynı yerde kendini göstermesi gereken başka bir insan varsa ona görünmek adına bahane oluyor çalan telefon. farkedilmek istiyor canı veyahut o an, üzerine giydiği herneyse dikkat çeken onu gösterecek:))))) mini etek performansı gibi...!! elbisesini gezdiriyor,veya bacaklarını..!! ya da buldumcuklar var. yıllar sonra verilmiştir ellerine yeni bir telefon onu dolaştırlar, diğerleri görsün diye....herkezin bir sebebi var anlayacağınız.



birde haset fesatlar var, kendini başka türlü gösteren. telefonu çalıverince ne yapacağını şaşıran. yanınızda konuşamaz foyası çıkacak meydana. izahda edemez durumu, mazeretde bulamaz, kaptığı gibi telefonunu dışarıda alır soluğu:))) haaaaa dedioducuları unutmamak lazım arada.....!!!! fıs fıs yanınızda yapamaz ki canııımmmmm.. birde yüzünüze gülen ikiyüzlüler vardır. karşınızda otururlar. arkanızdan konuşmaları gerekir. sizden daha önce öyle kötü bahsetmişlerdir ki, telefondakinin neredesin, kiminlesin sorusunu doğru yanıtlayamayacaklardır, çıkarlar dışarıyaaaa ay sorma zorla çağırdı beni buraya işte diye lafa başlarlar:)))))) enayi hesabına koyuverirler sizi gözünüzün içine bakaaa baakaaaa.



zor arkadaşlar alengirli yaşamak. sade, doğru, net bilinçle yaşamak lazım. olduğumuz gibi olmak lazım.mevlana boşuna dememiş ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün diye.....



sevgiler benden size..!!!!

2 yorum:

  1. Hepsine ayrı ayrı katılıyorum.Akıcı anlatım ve ifadelerinizde kendimi buluyorum.Uzun yazıları okuyamam oysa..Bu bayan ne demek istiyor diye boş vaktimde bütün yazılarınızı okumaya çalıştım.Bir solukta okuyamasamda az çok birşeyler anladım geçmişin adına.Yaşnmışlıklar,yaşanamamışlıklar ve özlemler,uzak ve yakın gelecek anlatımları,sade ve şık izahlarla süslü makale yapısında bir kısa hayat!Bende yazdım ama ciltlere sığmadı.Hala da yazarım.Geçmişimi özellikle de günün kerterizli haberleri içinde yazarım ki sallamış demesinler gerçekten bu olayı yaşamış desinler diye.Neticede umulanın olmadığı bir dünya'da insan yazılarında hayallerinin içine girme imkanı bulup anlık seviniyor vede kendini rehabilite ediyor.Fakat bu zaman zarfında acımasız saatler vede günler tutulamaz bir şekilde çok hızlı gidiyor,maalesef geri gelmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Adımı girdiğimde iş işten geçti herhalde..tekrar not olsun diye yazıyorum.Atila Demir. Saygılarımla,

    YanıtlaSil

yorum yaz