20 Aralık 2009 Pazar

mustafa kıran barcode'da kırmızılı gece yaparda tdh destek olmaz mı:))))






















aynı zamanda ressam olan barmaid neşe'nin fikriydi bu renkli geceler. kırmızı giyen gelecekti. hemen ali'yi aradım. arayacağımız arkadaşlarımızda iş bölümü yaptık. ve toplandık barcode'da. aynı gece erkan ata'nın kızı dünyaya geldi. nasıl yağmur var dışarıda o gece.doğru hastaneye gittik mustafa ağabeyle. minicik bebeği gördük erkan'ı da aldığımız gibi geceye geri döndük... o gün bir mutlu haber de muhtarımızdan geldi. bir taşla üç kuş vurmuşcasına kutladık hepsini.

hepimiz çanakkaleliyiz. ama aşinalığımız vardı birbirimize,tanışmamıştık daha önce. bizi sevgi çatısı altında tdh birleştirdi. anca beraber kanca beraberiz artık. doğumda, eğlencede, emel abla'nın öncülüğünde sağlıkcılar derneğinde yapılan okey turnuvasında... gerçi biz hidayet'le yenilip yenilip dönüyoruz ama olsun:))))

dönelim kırmızı geceye..... işletme sahibi cemal karakaş'ın üzerinde kırmızısı olmayınca içeri girebilmek için kapmış keyif marketten bir kırmızı sepet, geldim işte diyerek daldı mekana:)))) notte'nin servis elamanı almış eline bir kırmızı abajur:))))) mustafa kıran'ın üzerinde ki kırmızıyı da az bulduk onunda bandanası vardı kafasında ama resmi koyma sakın kız dediği için koyamadım korkumdan:)))) gecenin en yakışıklı kırmızılısı ümit duymaz'dı..!!! neşe ile yaptığı mükemmel baçata dansını da atlamamak lazım tabi... servis elemanı emre ise yoğun kalabalığın içinde servis yapayım derken dans etmiş kadar oldu o gece.

neşe'nin saçları alemdi o gece. deniz kestanesi gibi...siyah ayakkabılarını da akrilik boyayla kırmızıya boyamış...dışarı da nasıl bir sağnak yağmur, çekilin akıcak şimdi boya diye içeriye bir girişi var.., sonradan vakıf olduk konuya:))))))

gençler ne kadar rahat, ne kadar özgüvenli, ne kadar o anın hakkını veriyorlar..bayıldım. ezik büyümüşüz biz:)))) vallahi !!! el çırparken düşünürüz, oynamaya falan kalkmak hele ,o ne der bu ne der diye..fikrimizi zor söyleriz, biri sizden önce söyleyecek de ondan sonra belki..sevinirken düşünüyorum, izlerken düşünüyorum, eğlenirken düşünüyorum,mekanlarda olup bitenleri gözlerken..farkları görüyorum yeni nesille aramızdaki. erken gelmişiz dünyaya .......

1 yorum:

yorum yaz