30 Ağustos 2012 Perşembe

YAKINLARDA...

yakınlık nedir? insana yakın olan nedir? iyi bir şey midir kötü bir şey midir? kimden yakınlık beklenir? gösterse ne olur? yakın durmak,yakından konuşmak,yakınlaşmak, duygulara ne gibi artılar katar...yakın akrabalar, yakın arkadaşlar faydalı bir şeyler midir? çok yakın görünmek, yakın bulmak, yakın temas...... YAK'IN.... anasını satıym..!!:)))

yakın gelenler odak bozukluğu yapar mı? yakınını göremeyen ne yapar? sıcaklar yakınlaşmayı önler mi?:)) hayvanlarla yakınlaşmanın insan üzerinde ki etkileri..yanında ki yakının mıdır? en yakında ki komşu ne yer ne içer??:)) yakının olan artistlere ünlü mü denir?? katilse kader kurbanı mıdır? annesi kadar yakın, uzağı olan var mıdır? yakınlık göstermek aslında içinde neyi besler,nasıl gösterilir? mesafe hariç ,yakın olmak nasıl hissettirilir? yakınlık içinde çokluğu mu hiçliği mi barındırır? yakında kahve içmiş olmak zararlı mıdır?:)) yakınından geçmek tehlikeli midir? yakınında oturmak ruhsal gelişimdeki gidişatı durdurur mu? yakın geçmiş de bir geçmiştir...:)))) hatta pir geçmiştir... taç mahale yakın oturmak insanın manyatik alanını etkiler mi?:)))) yere yakın olmak, göğe yakın olmakdan daha mı iyidir?

ya kendimize yakınsak?? yyok yooook yakınmasak:)))) yakınlara bir yere mi gitsek,yakıncacık mı olsak... yakın zamanda mı yakınlaşsak ne yapsak:))) yakındakinin farkına mı varsak? hazır yakınken yoksa uğrasak mı? uzakları yakın etmek nasıl olur? üzerine gidilince her şey yakınlaşır mı? yakınlaşma bir ilizyon mudur? hayal kurmayı teşvik eder mi? yakında dünyanın sonu gelir mi? e dünya yuvarlak olduğuna göre bu sonda ki başlangıç da yakın mıdır? aaayyyyyy tabi yaaa..!!!  yakın kelimesi bileşik olsaydı , ın hecesinin bir anlamı olsaydı ın'ı yakmak mı gerekirdi:))))))) yakınlık; sürtünmek ve değmeyi kapsar mı? yoksa yakınlık için de belli bir mesafe gerekir mi??

atasözlerimizde ki ' ne gelirse yakınından gelir'  , 'düşmanını yakınında ara' gibi sözler doğru mudur?

işte böööyyllee...... yakınlık zor zaanat...!! bana benden YAKIN  benden yabancı...içimde dolaşan, gezen biri var....

HARİKA SAN...

 UZAKLARDAN SEVGİYLEEE....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz