7 Şubat 2012 Salı

TEN UYUMUNDAN DOĞAN AŞK....


nasılda tatlı anlatıyordu kadın eski sevgilisiyle sevişmelerini...yaş dönümüyle beraber yaşadığı vazgeçilmezlikleri..kendini boşu boşuna firijit zannetmelerini.. karlı bir gecede tesadüf ettiklerinden beri yaşadığı şiir gibi 4 yılı.. kültür farkına rağmen paylaşılanları...adamlık anlatıyordu yani..adam duygusunun seksepalini..

tesadüftü karşılaşmaları..haftalarca aynı mekanda olsalar da birbirlerini algılayamacak kadar doluydu kafaları..üstelik hırpaneydi adam...muhiti farklı,tahsili olmayan...yaşanacak işte..karlı bir gündü..kadının tabuları vardı,,aşk olmadan sevişemezdi o..!! ama öyle olmadı..olmadığı gibi bu sevişme her ikisi içinde acayip bir uyum,istek,,delicesine şehvet yaratmıştı...saatlerce ve saatlerce,her gün bıkmadan,yeniden yeniden.. aşk yapıyorlardı..önce tutku,sonra alışkanlık,karşı koyulamayan istekli sevişmeler... herşey azdı aslında..kadın bir zenginlik bulmak istiyordu derinlerinde adamın..hobisi olan ve kendini yalnızlığında meşgul edebilen düzenli adamlara bayılırdı....kendi evinden çok adamın evinde ağırlanmak en hoşuna giden şeydi....önce adamın hobisini keşfetti..maket uçak yapıyor ve bir grupla bunları uçurmaya gidiyordu adam...bir tane bulmuştu işte kadın, seyredilecek birşey.belkide sadece sevişiyor olmayı ve bundan keyif almayı kamufle etmek istiyordu ..neyse ki adamın maddi durumu iyiydi... adamın evinin muhitini değiştirdi önce..sonra kılık kıyafetini..tamam işte şimdi birazcık olmuştu..toplum içinde bir vizyonu adamın... eski kötü görüntüyü kaldırdığında ,ne buldun bunda diyemeyeceklerdi.. düzenliydi de üstelik adamcık..vakitlice gelir,ne lazım olduğunu sorardı..hayran hayran bakar,aklından geçenleri cümleye döker,kadını seyretmeye bayılırdı.. binbir tane çamaşır almıştı kadın bu yüzden..saatlerce sevişmelerine rağmen,anlam veremedikleri doyumsuzlukları vardı birbirlerine..ten uyumu bu olsa gerekti..müthiş bir ahenk..kadın ilk defa yaşıyordu üstüste orgazmları..bu beyinle alakalı değildi...nasıl bir enerjiydi onların birbirlerini bu denli zevkle istemeleri..her yerde,zamansız her an..yağmuru severdi kadın,,rutin saatleri hiç sevmezdi,adam önceleri çekingen olsa da heyecanlı olacağını bilir,bu fantazilere hiç hayır demezdi...HEYECAN ...evet evet heyecandı.....kadın yıllar geçmesine rağmen her defasında heyecanlanıyordu..istem dışı bir doğallıkta.,,her gün hazırlanıyordu sevgilisine..her hafta sonu şehirdışına giderlerdi,değişik yerler görür,üzerine sohbet ederlerdi.ama öyle kısa anlatıyordu ki diğer mutlulukları kadın..kendi bedenini keşfetmenin,yıllar sonra defalarca sevişmek istemenin yanında kısa kalıyordu öbür anıları:))

bitti elbette bir gün bu ilişki..tamamlanamayan, eksik kalan taraflar gözüne batıyordu kadının.mutsuzlaşmıştı,sevişmeler hariç:)ayrıldılar...çokkkk aylar sonra bir yenisini daha edindi kadın....edindi ama öbürü gibi olmadı hiç teması...daha doğrusu yine nasıl olduğunu anlayamadığı bir anda...boşluk anında edindiği bu herif üstüne üstlük çapaçulun,berduşun,fikirsizin,görgüsüzün,fakirin,zevksizin de biriydi..seviyorum der dolanır, yalanlara boğardı kadını..saygı duyamadı hiç ona..güven besleyemedi,inanç geliştiremedi..görselliğiyle uğraşmadı bile.. kutsal değildi hiç bir an...öbürünün ahımı tutmuştu ne??:) bir sedirde oturan ,toplum içinde saygınlığı olmayan,sevilmeyen,adap,saygı bilmeyen,gelenek görenekten yoksun,mazisiyle dönüşümünü tamamlayamamış,eski kız arkadaşlarıyla hesabını kesememiş olan bu adamla tanışmış olmasından bile utanıyordu... bu denk gelişi çözememiş,kafasında da süsleyememişti bir türlü..kabul etti sevilmediğini sonunda...hatta acı çekti bol bol..kendine kızdı,kendisiyle yüzleşti..aldatıldı,kullanıldı,hırpalandı...zatende ne bekleyebilirdi ki..

boş değildi hiçbir karşılaşma...kendini tanıdı..azla yetinmek değildi bu.bir bağ kurmaya çabaladı..bu adamında vizyonuyla değil ama ruhuyla cebelleşmişti..sadece iyilik ve saygıyı öğretse,sorumluluk aşılasa bir sürü mutluluk da edinebilirdi..öğrenmedi adam..ondan ona derken çekti gitttiiiii...arkasından bir daha hiç sevişmedi kadın...taaaa kiiii bir daha ki tesadüfe kadar....

SEVGİLERİMLE..

HARİKA SAN

1 yorum:

  1. bir çırpıda okuduğum nadir yazılardan... çok beğendim. hatırlamakta zorluk çektiğim duygularla dolu bir yazı. emeğine sağlık.

    YanıtlaSil

yorum yaz