23 Ekim 2014 Perşembe

BU BİR PATCHWORK ÖRNEĞİDİR :)

yaradana inancım sonsuz,,, yaradılışta ki ahengi, uyumu ise harikulade bir merak ve sevinçle seyrediyorum her defa... insanca, çok organik ve doğal buluyorum kendimi... ve tüm ilkellerde olduğu gibi, bilinmeyen bir şeyle karşılaştığımda, merak ediyor , anlamaya çalışıyorum , okuyarak, dinleyerek, SEYREDEREK, MUKAYESE EDEREK, BİRLEŞTİREREK  vs... ilgi alanıma girmeyenler dahi, gündemi oluşturduğunda,,yaşamın içinde ki güncelliğe, döndüğümdeyse, bir tarafta, doğal afetler, ülkeler, çöküşler, çökertilişler, toplu ölümler,terör, yok oluş, açlık, kavga, gidişat... diğer tarafta , başka bir şeylerden bahseden, dönüşüm, içsel yolculuk temalı , öze gidişler,,, ki,, buna ben ''içine inme'' ya da ''içinden çıkma'' da diyebilirim.. !! :) eee sonuç :: gidişatta ki vahimlik..!!  , yapılması gereken ???,,,,  dinlerin adem ile havva dan olma insanlarına önerdiği ,kardeşlik.....! , topraktan mı geldik, maymundan mı dönüştük... 4 de üçümüz sudan oluşan varlıklar olarak biz.... bir merak ve telaş içinde süremizi , sanırım ,boşu boşuna, üzüntü yaratarak,tüketmekteyiz....  anlamak isteyenler anlayacak mı,, anlamak isteyeceği bir şeyi olmayanlar daha mı özgür....??

 okumak okumak, öğrenmek öğrenmek,anlamak, anlayamamak, düşünmek düşünmektir.... bizim bilmediğimiz neler neler oluyor, veya bize neler anlatılıyor,, inanç sistemimiz göçtü iyice...uzay, evren, sistem , allah,  bilgi, üzerine düşünenler şizofrenik, düşünmeyenlere koyun deniyor ... ne biliym ben işte...

ezoterizm, spiritüalizm , metafizik, dinler,melekler ::: ; hepsi özetle ;;;, toplumların yani kitlelerin ortak amaca yönelmesini amaçlıyor... o oradan demiş, bu buradan demiş..... özü... SEVGİ...,kendinizi ve herkesi ,onda ki tüm güzellikleri görerek sevin üülleeyynn  nefrete güç vermekten ,sevgi unutuldu, bu sahnede , rolünü ,kendi seçenlerin ,rol beğenmeyip, ötekinin rolüne göz dikme telaşından ötürü .... futbol oynamıyoruz ki, oyuncu değişikliğimiz kabul görsün... yaşıyoruz ulan yaşıyoruz..... devre arası veriliyor bazen ,,,(bazı hastalıklarla) ,,, o da anlayana..... herkesin karanlığına, yaradan ışık nasip eylesin :))
insanlar artık düşüncelerini  unuttular,, cümleleri bile, menfaatleri doğrultusunda...
madem  fikir beyanları, oldu siyaset...  ve gerçekler kayboldu.. o zaman,
 yani tüm bu amaçlarla......bize chip takılsın mı?? olur valla...... şimdi beni izleseler nolur korkum yok ki...,  ayrıcana çok da eğlenirler, kendi başıma sektör bile olabilirim :)))) şakası bir yana da ,hissettiklerim, düşüncelerimle , düşüncelerimde ,yaptıklarımla  çoktan   örtüştü, denkleşti bile...  her şey içimde ve dışımda , o kadar olduğu gibi ki....  bana chip  için yapılan masrafa yazık  :)) hakikaten, yalanı , riyayı, inkarı, insanlık adına birazcık önlemiş olur mu ki......????

 malum,, çırılçıplaklık güzeldir... öyle olmasa, öyle doğmazdık..... değil mi..?? :)

SEVGİLERİMLE

HARİKA SAN :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz