24 Nisan 2013 Çarşamba

SON BULUŞMA SERAP GİBİ...

kimseyi değiştiremeyeceğini biliyordu, ama değişmiş olması umudunu tüketememişti içinde.. umut işte.. ve herşey aynıydı,aynı değersizlikte.. banyosunda bir kadın jölesi, vücut şampuanı,el kremi,kullanılmış bornozlar, içki bardakları.. dağınık kadın terlikleri.. söylenenler de aynı yalanlardı,davranışlarla birbirini tutmayan.. güya çok özlemişti,yerine koyamamıştı 0 birtaneydi... aman ne sarılmak ne sarılmak.. oysa kadına ait hiçbir eşya,hiçbir hatıra yoktu evde..
-rakı içelim mi hayatım?
-hayır ben rakı içmem...!!
 daha 15 gün önce evde etiketlenen fotoğraflar neydi peki.. ya bir önce ki sevgilisiyle sık sık gidilen fasıllar..??
-teoman alpay dinler misin benimle, ham bir cd si var elimde..
-sen evde dinle de gel...
-bu beyaz florasan ışığı beni çok rahatsız ediyor,gelirken sarı ampul alır mısın?
-hayır!!! ben böyle seviyorum..

her akşam işyerinde kırdığı kafasıyla,eve dönüp, maç,haber,film açıp, saatlerce hiçbirşey konuşmadan, konu açan kadını da ,azarla susturup neyi öğrenmek istiyosun edasıyla küstah bakışları ve donuk suratıyla bıktıran..bazen belli ki ararlar diye korktuğu ötekiler için ,telefonunu kapayan ,yada başka odaya saklayan.. cevap verdiklerine de beraber olduğumuzu söyleyemeyen bu şahıs, o kadını nasıl seviyor olabilirdi ki??

ilk beraber uyandıkları gün ,yataktan ve onun sıcağından çıkmak istemeyen kadını ,dışarıda kahvaltıya, ısrar edip,bir dünya arkadaşını da eve çağırdıktan sonra akşama kadar aramayan ,işyeri ve çok iş bahaneleriyle ,kadın özlemle onu beklerken,gelişlerini geciktiren, kimden çekiniyorsa ,yolda beraber yürüyemeyen, bir sonra ki gün ise saaatlerce beraber olduğu kız arkadaşıyla ,ötekine param yok deyip ,işyerinden beraber çıktıp, yürüyüş yapan , kadına yakalanınca da tuvalete kaçan bu adam ......   adam değildi ki zaten..

peki neden??? düşündü kadın.. ya vahşiydi, ya da hasta.. sabrı ve sevgisiyle yetemiyordu... varlığı, şefkati, sevgisi kafi gelmiyordu.

-selam budha.. çıkmadın mı daha işyerinden?niye beni gün içinde bir kere aramıyorsun?
-pin pon oynuyorum, arkadaşlar var çok eğleniyorum , bak sana zaman ayırdım telefona bakıyorum, telefonum kırıldı ,üzerine oturdum , arama yapamıycam bir daha...!!.
-......................................................... peki..
bu sözleri duyarken içi ağladı kadının... artık anlamıyor değil di.. belli ki anlamak istemiyordu sevilmediğini, iç güdüsel ısrarlar yaşıyordu.. sevmişti çünkü.. adam da, kadın çoktu.. kimileriyle sevişiyor, kimileri de hep ona aşık olsun istiyordu.. derin bir küstahlık ,hinayetlik ve tiniyetsizlik kaplamıştı ruhunu.. utanmak bilmiyor dolayısıyla üzülmenin ne olduğunu hiç bilmiyordu.. bu son buluşmalarında ki sevişmelerinde kadın hiçbirşey hissetmedi.. benimseyemedi..  bu orta malı adam ona zevk veremedi.. bir tatlı söz herşeyi çözecekken esirgeniyordu...

kadın, geçmişindeki bu utanç teşkil eden adamı aklamak istercesine ,geçmişteki o zaman dilimini gurura dönüştürmek istercesine çaba sarfediyordu ama nafile.... o bir yanlış o bir hata ve maalesef utanç olarak kalacaktı..
 adam bir gün sevmeyi öğrenir miydi bilinmez.. ama artık kadını çok seviyor martavalı bir hakikatti..boş laf, ego, gösteriş...  kendisininde inanmadığı palavra... hangi seven adam daha 24 saat geçmemişken yanına bir kız alırda, bir yerlerde otururdu.. düşünmez miydi seven insan sevdiği insanla oturuyor olmayı, görürse kırılacağını...   üstelik gördüğünde yanındakinide bırakıp tuvalete saklanmak da neydi.? suçlu psikolojisi işte... güvensiz ayıp hareketler.. kendinden iğreniyor olmalıydı... bir önce ki gece de aramıştı kız onu ....!!!  kadın titremekten yere yığılacak gibiydi.... tuvaletin orda onu bekledi... neden diyebildi sadece...   adam kızla eve doğru ilerledi cevap vermeden .. değermiydi.... evet ya kadın o kadar değerliydi ki DEĞDİ...

oysa bu şerefsiz insanı hep affetmişti, yüreğinde sakladı yıllarca... bu terbiyesizliği hak etmiyordu ,gözünden kalınca bir damla düştü omzuna...salak dedi kendine .. salaksın sen .... neredeyse değersiz olduğuna inandıracak seni bu insan müsveddesi korkak yüreksiz...  sen güçlü adablı insan kadınsın.. kalk... kallkkk giyin ..!! iyi insanlarının yanına koş asil kadın.. bu son olsun.. seni her akşam ağırlamak için kırk takla atan , yüzünü güldüren, saçının teline kıyamayan, seni özledim diyen , kokunu içine çeken , sımsıkı sarılan , gözlerinin içine bakan bunca insan varken .... manyak mısın sen ... siktir et,, bu son olsun kadın...!!!!!

HARİKA SAN ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz