11 Ocak 2012 Çarşamba

bu SIR tutulmaz....!!! SIRra kadem.......

Soyle ona artik....neyi paylasabildin? Keyfini?,zamanini?,tatilini?,fikrini?,cumleni? Seni seyretmeyi sevdigi kiyafetini?,odani? Izledigin filmi?ozlemini?,parani? Mekanini? ,dostlarini?neyi paylastin....neyi neyi? Duymak istedigi sozleri???? Gormek istedigi ifadeleri?dokunmak istedigi bedenini...?? Merak ettigi onsuzlugu??dununu,yarinini...????ANinda yer vermedigin bu gununu....?? Seni taleplerinde arzunu??? Aramamisliginda verdigin mutlulugu??

Ben soyleyecegim artik...onu seviyorum...o bekledikce, o aradikca,o sevdikce, o paylasdikca,o durdukca,o guzellestikce,o sabrettikce,o yarattikca,o yasattikca...senin bugun cirkinligini,senin bugun bencilligini,vurdumduymazligini,o`nu elde var bir hesabi kullanmalarini,desifrelerini,inkarlarini...onunla paylasmadigin herseyi....sokaklara sacmalarini anlatacagim....

Saklayacak yuzun kalmadi arkadasim..masken elimde,,maskecin rehin..seni koruyup kolladigim gunler icinde uzgunum..ben biraz uzme oyunundan sonra,hep ebe yapacagini bilemedim...senin dallama duygularinin dali var elimde..kirdim iste dalini...sen hic haketmedin o`nu...!!!!

O`nu derde dusurdunde...beni bana dusuremezsin...benden de buraya kadar,sense senin gibilerle,ask ariyorum derken,vefasizliga devam....!!!

Sevgilerimmleee...

Harika san

1 yorum:

  1. Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın, muhtemelen birini yanlış yere koymuşsunuzdur." (J. CHRISTOPHE)

    YanıtlaSil

yorum yaz