18 Ocak 2012 Çarşamba

HEPİMİZ BİR IŞIĞIZ..ENERJİMİZ KADARIZ..:)

herkes birer ışıktır...!! kimi parlak,kimi loş,kimi dibini aydınlatmayan,kimi stattan taşan...kimi sokak lambası,kimi mum... kimi vitrin lambası,odanıza yansıyan..ama herkes birer ışıktır.. öyle ışıklar vardır ki, aydınlığından değil,gölgesinden faydalanırsınız..gölgesinde bir siluet...,,,hayal kurdurur,çağrışım yaptırır,her ışığın karanlıkta bir görevi vardır.. düşünceyi besler,düşünce yaratır,düşünceyi saklamaz..!!belkide mesele GÜN IŞIĞI olabilmekde..

bilgilerin, düşünce kirliliği yaratmaması için,dağarcıkta yük yapmaması için,hayatımıza uyarlanıp öğütülmesi gerekiyor.. sonra da paylaşılması..çünkü hayatta hiçbirşey tesadüf değildir..tüm acılar,sevinçler,olaylar,okuduğunuz bir yazı,duyduğunuz bir cümle...mesajdır..!! bize gerekli olan,hayat okulunda sınıf atlatan,iyiliğe,doğruluğa,sevgiye götüren..iş ki bunun farkına varabilmek...önce yürekten istemek..!! ama yürekte bir mıntıka temizliği ŞART!! arınmak...önce kötülükten,kinden,intikamdan...boşaltmak içindeki lüzumsuzları..oysa çoğumuz bu duyguların ,tozunu alır alır saklarız.. düşüncemizde,bu duyguları biler biler...katletmek için kullanırız..çoğuna da iyi gelir..korkaktır onlar...yüreklerine acı çektirip büyüyemeyen,genetiği bozuk ceninler,kodlamalarında var :)) kendilerine ayna olamazlar..hep birilerindedir suç..kendileriyle ilgilenmez onlar...ama onlarda birer ışık....bize ne yapılmaması gerektiğini gösteren..!!! öyle güzel ki sistem...seni kötü yapmadan,,başka bir kötüyü önüne getirip,seyrettiriyor..önce dehşete düşüyorsunuz,damarlarınız çekiliyor..ama ben bunu neden yaşadım diye soracak olursanız kendinize...cevabı orada ışıldıyor işte.....siz allah'ın sevgili kulusunuz:))) alabildiğiniz kadarını,başka sahneden seyrettirerek veriyor sistem size..

her aksi giden işte,birilerini suçlamak yerine,ben niyeti nerede bozdum,inançsızlığıma nerede yoğun inandım da olmadı diye düşünürsek,aydınlanmamızı,dolayısıyla yolumuzu daha çabuk bulmaz mıyız?? akıl verenler değil..aklı yönlendiren insanlarla güzel yaşam..akıl, az ya da çok mevcut herkeste...önemli olan kullanabilmekse..işte bu nokta da aklına gelmeyenleri,hatırlatan,ipucu veren insanlardan oluşmalı çevremiz..denetim,yargı masasına gerek yok..

karanlığa daldı ise gözleriniz,,yönünüzü çevirin..ışığı söndüren değil,yakan gerek..karanlıkta bir dinlencedir..fazlası tembellik yapar..madem çekim yasası var..güzelliğe bakalım,güzelliğe şükredelim ki binbir tane güzelimiz olsun..boşverin zevksiz,yolsuz,negatif, kötü insanları seyretmeyi..bunlar seyrettikçe çoğalır amip gibi...bunu yapan biziz...onları seyrettiğimiz için, başka bir bedende aynı ruhu deneyimliyoruz,,öğrenene,anlayana kadar herşey..

yolumuz güzellikle,ışıkla,mis kokan ruhlarla açık olsun..:))

SEVGİLERİMLE...

HARİKA SAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz