15 Aralık 2011 Perşembe

VALLA BİLLA YAPMADIM...:)



bir sürü yapmama çeşidi var....neden yapmadın?? yapamadın mı?, canın mı istemedi?,zaman mı yetmedi?, cesaretin mi yoktu?,sen yapacaktın da izin mi çıkmadı?, yer mi yoktu?,son anda vazmıgeçtin? vicdanın mı sızladı?, canın mı istemedi.....???, gerek mi duymadın???, ihtiyacın mı yoktu?,sen yapacaktın da şartlar mı elvermedi???

elbette...vallahi billahi...ama neden?? bizde ki iletişimsizlik kelimelerin sınırlı oluşundan derim hep...o yüzden konularımı hep tek kelimeden üretiyorum...yeterli değil, açıklayıcı değil, doyurucu hiç değil..!!! anlaşılır gibi değil.....:))) birinin çıkıpta sen anlamamamışsındır diyeceğini sanmıyorum......çok çok ve uzun uzun anlatılan her gerçeği anlamaya meyilliyim.laftan anlamasam, çabadan anlarım. cevap vermek mahiyetinde tek cümle hiçbirşey ifade etmiyor bana....

kişiler zaten yeterince güvenilir değilse, kişinin cümlesini zorlamak belki...inanmaya çalışmaktan ama bu...iyi niyetli, ona yatkın..orda da başarısızsa dellen gitsin:)))))) valla billa yapmamıştır..!!!

genelde kişiliği gelişmemiş insancıkların,inkarla devamlılık sağlama halleri valla billalar. böyle küçümsediğime bakmayın,,muazzam tehlike yaratır, bir cinayete bile sebep olabilir bu a....cık ağızlılar..!!

sevgilerimle

harika san..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz