17 Ağustos 2010 Salı

PAZARLIKSIZ PAZARLAR...:)))


Sana normal bir Pazar anlatmak istiyorum filim… bize yabancı…biraz unuttuğumuz, biraz yaşayamamaktan ve üzerinde durmaktansa, kulak ardı ettiğimiz…hayıflanmayı sevmediğimizden, kendimizi sevdiğimizi çılgın kahkahalara boğarak anlatırken, çığlıklı minik tebessümleri, telefonun ahizesinin arkasına gömdüğümüz…normalden sıkılmış, normal insanların, aslında farkında olmadıkları bir PAZAR anlatayım mı sana??.. burada çokça yaşanan….izlediğim,,,zaman zaman haz aldığım,belki hayıflandığım… ama çokça ve sıkça, hadi be sende dediğim……….böyleyse eğer,, ya da madem…. Birbirimize iyi pazarlar dediğimiz buruk kahkahamızı yeğlediğim…. Pazar kahvaltısı..Pazar denizi, Pazar ailece gezmelerinin buhranlı coşkusunu…. Yüzünü buruşturup, sıkılmadan, saatlerce güneşlenen hanımların, ve buz gibi biradan keyif alan ama iş dolayısıyla çalan telefonlardan bıkıp..!!:)) gölge arayışlarına giren beylerin telaşlarından…..!! biz pazarı, cumartesi gecesinden sevmezken…plan ve keyif yapmaktan uzak yılgınların, biribirilerine iyi geceler bile demeden yatıp, gündüzün götürdüğü yerde uyanmaya çalıştıkları pazarları…. Varlık harcanıyor işte, yokluk özleniyor… kavuşunca napılır?? Deneyimlerimde yok. Gerçek paylaşımların, gerçek sefasını sürmedim hiç..!! sürdürdüğüm olmuştur. Dolayısıyla beklentilerde doğmuştur….ama kadın gibi kadın olup, çeyreğinin sürdürdüğü hayata yutkunmak da adil değil… belki o da görünendir. Bizde ki gibidir. Sadece gözün gördüğü bazen ne yazıkki yeterli değil. 5 duyu yaşlara yenik düşe de algıda yanılmamak adına duyumsama, hissetme olarak, çalışır durumda olmalı.

Filiimmmm..!! bizim pazarlarımız gerçek günaydınla başlayan, gerçek seni seviyorumla biten….alolaşmasak bile, birbirimiz için mutluluk metotlarının en samimisini, bulamasak bile düşündüğümüz.. yalnızlığın dibinin en gerçek ve asil hatta nadiren yaşandığı, güvenli, varlığımızın bilindiği, samimi, çocukca ve hep çok güzeldi… biz hep güzel ve gerçek yaşadık..kattık.. arttırdık.. hala kumbarada olduğunu biliyorum……..hadi çıkar harcayalım))))))))))

Seni seviyorum canım karakuzum… bir Pazar günaydınla beni. Bu öylece geldi…sana gelsin…pazarların daha sıcak, daha gerçek,, gönlümüzce olsun!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz