17 Haziran 2014 Salı

GECE, İKİZLER VE 7 KADIN.. :)

bu iç ses fena bir şey.... 1 insan da ki, fena iken, adı ikizler olan 7dizler de daha daha fena bir şey... 7 değişik kültür, karakter, karma, fikir, düşünce ve davranışta, 7 iç ses... kadınlar matinesi resmen :)) toplu halde süperler :)
kimisinde, yaratıcı, cıvıl cıvıl enerji ,kimisinde hırs ve kavga, kimisinde varoş ama bulunduğu her yerde daha (üstün, farklı) görünen (algılanan) bir beden dili, kimi sıyrık, kimi coşkulu, kimi sakin, kimi doğa da, öbürü en lüx otelde ... kimi bağdaş kurmuş, kimi ise şatafatlı , varaklı bir kanepede,kimi özgür, kimi çoktan kendisini darağacına asmış, kimi inatcı, kimi kararsız, kimi konuşmakta üstat, kimi nutku tutulmuşcasına suskun.. yazar, çizer, seslendirir, üretir, sunar, ifade eder.... hatta edilemeyeni,  ifade eder.... garip misyonlu ,dik misyonlu,  çözüm odaklı, çatışmalı kadınlar topluluğu denir, ışıklı, ikizler kadınına.... bazen giyer, karşısındakinin kafasında onun için giydirdiğini, sırf hoş hissetsinler  diye...  taşır da.. bürünür de...bazen yapıştırır yaftayı, ben buyum diye, bazen çırılçıplaktır özü , açar sana kendini inanamazsın... şımarırsan örtünüverir, kafayı yersin....     tek olan şudur ki : sen ne istersen o kılıkta karşına çıkan, sonra kaygı ve korkularından, ne düşündü isen onu da giyebilen kadınlar..... içlerinde ki holdingle gezinir, bekçiyle yemeğe çıkarlar.. uçuşan  ya da çırpışan kanatları vardır bu hava gruplarının... logosun da 2 insan olan tek burç.. merkürlüler.. zeka gezegenliler... bir geyşa ve bir rahibe.... bir fahişe ve bir bakire... içlerinde ki yolculuk eğlencelidir... ama yolculuğa sen de kendini dahil ettiysen,...... o hıza, o değişime erişmen o an için mümkün değildir... bu hava grubunun akımına kapılmış olmak zordur.. görüş netliğin, sakin havalar da ise, o hava da iken ara bul o'nu, irdeleyeceğine... oyun oynuyorsan, ebeliğe alış...( zaten kendine itiraf edebilsen eğer, istediğin bu senin ) mızıkma kaçırırsın... delirtme, eğlenemezsin, sövme , kifayetsiz kalırsın...... yalan, yanlış söz söyleme ,apışır kalırsın... SEV  sadece.. DURU ve ÖZ... meleğini de şeytanını da sen yaratıyorsun yaşarken.. aklın az ise yanaşma, yazık olmasın sana.. menfaatin varsa , baştan söyle yardım etsin... ödeme gücün yokken krediye talip olma, özgürlüğüne yazık.... bunaltma, kafanda ki saçma sapanlıkları, kendin yaratırken , bir de ''hadi beni ikna et '' dersen sık sık külot değiştirirsin.. yani sen bilirsin :))  samimi, öz, sade ve gerçek duyguların her birine ,sadakati çok yoğundur o'nun... bir konuyu saatlerce anlatma , lafın fazlası aptala anlatılır..  herkes karşısındakini kendi gibi sanarmış... sakın sanma... öğrenecek, tadacak, tecrübe edecek çok şeyin var, canın isterse tabi.. bunu bil...hoşgörü sömürüsünde isen askerliğinde, sürünme dersine iyi çalış.. kas felci yaşama :)) bu rengarenk kadınları seyrederken renge, ahenge alışırsın.... sonrasında tek renk sevip sevmediğine iyi karar ver, ömrünce tatminsiz yaşama..!! :)

yani sen sen ol... sevmeye hazırsan sev, eğlenmekse niyetin karar ver.. dertleşmekse her daim..ikizler kadınına ,kancık eşşeklik yaptınmıydı, ömrünün sonuna kadar kendini kadın sanarak yaşarsın.. alışma .. :) sosyal insandan, anti sosyal olmaz... o'nu sevmek önce kendini sevmek ve sana güvenmekten geçer... kendini az görüyor isen çoğa sakın yaklaşma, boğulursun.. bilgisiz, doyumsuz, komplex ve az ile sevilmez ikizler kadını... illa ki bir şeyin çok olmalı takıldıysa zihni, gözü, gönlü sana... kendinde ki bu çokluğun farkına var ve o'nu hep mest et... bu çarpıcı ve ittirici kuvvetten faydalan..  hoş o seçilmez, seçer... seçilmişsen çalış arkadaş , kendinde çok çalış.. kısa metraj sınav ve sınavcıdır.. kendin için geç :)) o'nun güzel yapılandırdığı, hesapladığı, çizdiği binalar yıkılmaz..... ama sen malzemeden çaldıysan , yaparken..  küçük sarsıntılar da enkaz olacağını da bil... kendim ettim kendim buldum şarkısını hem söyle hem çal :)) körün istediği bir gözken........ allah sana 7 vermişse, gözünü fazla açma ifaden kaçar, çok da yumup , madara olma...  VE HELE HAYATIN İÇİNDE YOKSAN, EZİKSEN, YALANCIYSAN, ALAVERECİYSEN , BEKLENTİLİYSEN SİNSİCE, sen ikizler sevip, kendi kendini yok etme...teraziyi, ilk kez kullandığın her zaman diliminde, bereket, bolluk, vizyon, sevda, sevişme... hepsi senindir..... bu yazıyı çıktıdan al ve bir ikizle kadını seviyorsan , başucunda bulundur, tekrar tekrar oku :)))

SEVGİLERİMLE...

HARİKA SAN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz