9 Ekim 2013 Çarşamba

AZ DA OLSA , OLASILIKLI ÇOKLUK....

garip bir karma yaşıyordu bu sefer... sanki hepsinden azar azar vardı, hepsi bir aradaydı... üstelik de iyi tarafları da birada ve dolasıyla çok, kötü tarafları da....!!  tanıyor ,biliyor olmakla beraber bir yadırgamak duygusuyla baş başaydı .. yakışıklı , çekici, seksapeli yüksek, hoş bir adam..!! ,üstelik üniversiteli, üstelik, kitap, dergi okuyan.....üstelik ,korkusuz, yiğit... az biraz aptal, az biraz sorumsuz,az biraz savruk,, çok çok kıskanç, çok çok bonkör, çok çok kalender meşrep ve de nankör.. hepsi bir arada....

 neyi deneyimleyecekti acaba ki... şaşkındı... iyi çokluklarda istekli, kötü çokluklarda derhal vazgeçme hali... mmm bu nasıl bir ikilemdi..  iyiyi seçse... ardından gitse,,,  o kötü çokluk da yine aynı adamın bünyesindeydi....  ve bu çok istemekle, hiç istememek duygusu da kadının bünyede... oofff olabilemezdi böyle bişi... ne olacaktı şimdi... üniversiteli bir cehalet ile algıda ve ifade de üstünlük gösteren yetenek bir arada.. bunun bir yüzdesi falan olsaydı keşke... aklına gelen, hiçbir ip ucu  yoktu kadının,, nereden tutacağını ,,,,, daha çok, tutunacağını bilemedi !!  aslında sevmek mi yoktu ne??  onu öyle, bunu böyle düşünmekten, sevmeye vakit mi yoktu yoksa???? kaç adam vardı bu bedenin içinde? niye hepsi bir aradaydı  ? noluyodu? kadın DAHA ÖNCE  sevmemiş miydi? e sevmemiş olsa neden ağladıydı? hay allah halindeydi,kaşları yukarda..  iyilik ve kötülük yan yana..!!!!!. e o zaman kabulenmek... o da tamam da.... seçicez ya????  ya gidicez ya da kalacaz ya ....  karar vericez ya..... yan yanayı kabul edersek, bi iyi bi kötü hallerde doktorluk olucaz ya....!! kafayı sıyırıcaz ya.... diye söylendi durdu ,kendi loşluğunda..

O 'nun İŞİ OLDURMAKTI.... ama, hep üzüldü,olgunlaşmışlardan ayrılırken..! görevi bu idi ama illa bir duygu etkileşimi yaşıyordu işte, görev bu ,sadece olgunlaştır  diyemiyerek... gideceklerini kabul edemeyerek.... doğa kanuna ,inanmak istememe... bunun ,böyle düşünüldüğü için olma haline inanma...?!!! karmakarışıktı,öyle böyle değil....

biraz daha zaman mı gerekliydi, yoksa zamanı boşa harcamamak mı???  ancak, denerse öğrenebilecekti... ama denemek , ya acıyla biterse dedi?? demek ki ağır basan taraf kötü çokluklardı ,diye geldi aklına... korkuların enerjileri güçlüydü, akla gelen başa gelirdi... ve bu korku akıldan gitmiyordu,, dolayısıyla bu görünüyor gibi gözüken korkunun , gerçekleşme olasılığı çok yüksekti....  kadın inanıyordu buna çünkü..! işte..... sevememek değil de,, sanki sevmekten korkmak..!! koşul koşmak.... ama büyüdük ya, tecrübeler var ya...!! e düşünücez tabi ya.... dersimizi alıp, bir daha yapmayacaz ya ,hani ya....  !!! e napıcaz şimdi ya..??!!
 -peki neden ?? 
-a aa sahiden mi??
-hadi canım olur muymuş öyle şey,,,
- .....................
- vs , vs
çok uzun süre ,düşünce de kaldı kadın...  cevapsız sorular sordu peşisıra... ve şunda karar kıldı  ;  CEVABI HİÇ MERAK ETMEDEN , YAŞAMAYA DEVAM ETMEK....  İse,,,,, YOL AYRIMI.. burda kalsak olmaz mı???

SEVGİLERİMLE...

HARİKA SAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yaz