30 Ocak 2012 Pazartesi

SEN SEVMEYİ BİLİRSİNDE...SEVİLMEYİ NE BİLİRSİN???

istemiyordu kadın...görüp görüp istemiyordu anlamak...öyle bilmek...öyle aklında kalmasını istemiyordu artık.... hayatında bir tek suistimal,bir tek şımarıklık,bir tek güvensizlik,bir tek kamufle etmek, hoşgörmek dahi istemiyordu..kalabalığında mağrur,onurlu....hüzünleri içerisinde,dirayeti yüksek geçmişti genç kadınlığı..göme göme, ite te,derinleşmişti acıları...milyon tane de sevilse....sevmeyenlerdi aklındakileri..gözleri dalınca,hüzünlü,gülünce hayat doluydu..seledeki ekmeğin fiyatını bilmeden hayatın bedeli ile muhasebe yapmak...rabbin öğretilen adaletinden,evrenin acımasız adaletsizliğine geçmek..fakir zengin, eğri doğru ayırmadan severken...en özünden sevgisiz,ilgisiz,merhametsizce ve bencillik görmek ARAFta bırakmıştı O'NU....en masum haliyle, düşünebilmekti bütün yaptığı..neler oluyordu..?? O niye 3000 insandan 4 üne üzülüyordu?? ne yapmış,,ya da ne yapmamıştı??...

birazcık aralıyordu perdeyi..şimdi ki öğretilerde (sonsuz ve beklentisiz sevgi) verilenle doğmak ve bunu, şu an adapte olurken ki hüzünlü tecrübeyle birleştirmek......merhaba ile elvedayı birbirine kavuşturmak gibiydi...bir yerde ki eksik miydi? başarısızlık mıydı? kader miydi? yüzleşme miydi? ayna mıydı? deneyim miydi?... evet miydi hayır mıydı? tamam mıydı? devam mıydı? kime sormalıydı..? düşünebiliyor olmak ve reel olmak,öz eleştiri güzel birşey miydi...yoksa bunu düşündüren ve yaşatanların ağzına sıçmalı mıydı..?? olmaz dı ki...olmazdı.....taaaaa ilklere giderse....ilk yediği dayakta üstelik hıncını alamayıp,,devamını babasına aktaran annesinin ağzına sıçmış...ben onurluyum bir daha yaparsan seni sevmem diyebilmiş miydi???? bunun için birinden yardım alabilmiş,haklarını savunabilmiş miydi??? tabi ki hayır...!!! al bilinç altı değilde ne?? kimseye birşey söylenmez...sevilmeye devam edilir...susulur...!!!!!!!!!! neren aç??? KALBBİİNNNN........ elin gariban annesi ev temizliğinden gelir 50 liranın 40 lirasını çocuğuna harcar...10 lirasınla yemek yapar...geriye kendinden ne kaldıysa kocaya verir...nereye döndürse kafayı bir hengame var ama sevgi var.....ya da fakirlik..!! e tamam otur şükret...o la laaaa rabbim kaşım gözüm,kıçım başım sağlam.. e o zaman el adamı niye böyle yapıyor yoookkkkkk!!!! öğrettiler sana.....................köylümüsün sen deil,cahil misin değil...ezik misin?? belkiiiii ezelden..sana bir hatasını telafi eden oldu mu hayır.....!! sen sevmeyi bilirsinde.....sevilmeyi ne bilirsin?? KOOLLAYYY.....BEN SEVDİKÇE..BEN SUSTUKÇA,,BEN AFFEDİP,SİNEYE ÇEKTİKÇE,,,BEN YİNE DE BAĞRIMA BASTIKÇA...SEVİLİRİM.. O DA BİR MÜDDET...!!

koşulsuz, merhametli,sevecen,vicdanlı ama YİNE DE, VE İLLE DE SEVMEK!! sığışmak büyük hayatından, küçük hayatlara...küçüldükçe azalmak..azaldıkça,yok olmak..seni var eden yok nasılsa deyip,yok olmuşları var etmeye çalışmak..paylaşmak için..! sarılmak için..çoklu sevgi için...biraz çocuklaşmak,biraz okşanmak,biraz nefess almak..güne başlamak için...

bilemedi kadın...öldü en sonunda iki şey....istikrarında ısrar ettiği sevgisi...ve o 4 şey...!!!

sevgilerimle

HARİKA SAN

21 Ocak 2012 Cumartesi

AŞKın miş'li geçmiş halinin serzenişleri...:)


***.kalp ortada biryerlerdedir...zannettiğinin biraz yukarısında..:)

***ruhu cenabet olmuş,nurlanmak ister,sonra döner,aşktan bahseder........

***fahişe bir adam görürseniz,seyredin...sizi üretecektir..!!

***sen ya şundadır ya bunda oynarken; ben ta kendisinde olacağım gecenin...

***Tamamlaniyor,yarim biraktiklari...

***Usandirsalarda,hice sayanlar, biz varsaymaya devam... gıdamız onlar:-)

***allahın organının bana ettiğine bak..habire sevdiriyor..

***Iki kisi bir yerde hirsizlik yapiyor, ne de guzel yapiyor..basliycam bu tek basina, sucsuzluga..!!!!

***Sende deil ASK....benim geldigim tende......

***bugün varlığımın ödül günü.....tören var heyheylerle..:))

*** vazgeçebildikten sonra,kendine gelebilişler için,önce ruhun sonra bedenin için kutlamalar, şenlikli,kalabalık,neşe ve sevgiyle uyanışlardır.

*** akışın sonunda hep bir kutlama vardır:)))))

***saklananı aramakla geçmez ömür..bulmak da çözüm değil:))

***sana,nasıl sevmediğini göster amcalara diyen oldu mu??

***insan sevmediği biriyle neden ilgilenir? neden kıskanır değerli zamanını neden harcar? neden....hasta mıdır? yasta mıdır?

***çiçeği çok olan bahçenin,böceğide çok olur..!!

***yönümüz ve kalbimiz,sevdiklerimizde olsun...ne uğraşırlar ki sevmediklerinle...

***kıymetli zamanlar....kıymetli insanlarla geçer...sar sarmala bırakma..

***seviyorum yaşamı...ve gidiyorum yaşamaya.....herkes istendiği yerde mutlu ve güvendedir..!!

***kadınları,vardiyaya bağlamış bazıları gececiler gündüzcüler:)) ,twittwecılar,facebookcular:)))

***yarında bizim...ama önce bugün......hayat verdiğimiz değer kadardır..insanlarda:) vermeyeni salla gitsin.

***DİP NOT: bırakıpda gittiğine,dönüpte bakmayacaksın..!!!!! denge...

***ben anlam bulmaya gidiyorum....:))))) öznesi olacağım cümlelerin......

***birileri seni,arkadaşlarından sakınıyorsa,kıskançlığından değil,yediği bir nane vardır:)))

***hiçbir pişmanlık,merhem olamaz yapılanlara...korkular sarar içini,gülemezsin..

***eyyyy deniz...dalganla örtme beni..

***verilen tüm müsadeleleri suistimal edenler,gönül karanlıklarına hapsolurlar...

***demek ki,elde avuçta birşey kalmayınca insan kafadan başlıyor..yemeye:))

***sabır et...sıran gelir..aynılarından,aynı kere,aynısıyla yaparsın..!!

***benim gül yüzlü akşamımmmm hoşgeldin:)

***AŞK'ın hapsindeydim..:))

***aaaahhh sevdiğim..teni güzel,eli güzel sevdiğim..sözü çirkin,özü çirkin sevdiğim...senden geçene kadar yine seni seveceğim...:)

***yorma gözlerini,sağa sola bakıp,içindeyim ben........;)!

***ada şarabı,cam önü keyfi,ben & ben..ne olur kocaman yüreğinle,bir kere de sen çıkıp gelsen.....

***Saril kendine, SEN...BENsin...

ne bereketli bir ocakmış...cümleler taşmış içimden..yazma yeteneğim olamaz yazdıran..sevme yeteneğim bu benim.NOT-RİKA larım işte..belki siteminizde lazım olur:)))

SEVGİLERİMLE

HARİKA SAN

18 Ocak 2012 Çarşamba

HEPİMİZ BİR IŞIĞIZ..ENERJİMİZ KADARIZ..:)

herkes birer ışıktır...!! kimi parlak,kimi loş,kimi dibini aydınlatmayan,kimi stattan taşan...kimi sokak lambası,kimi mum... kimi vitrin lambası,odanıza yansıyan..ama herkes birer ışıktır.. öyle ışıklar vardır ki, aydınlığından değil,gölgesinden faydalanırsınız..gölgesinde bir siluet...,,,hayal kurdurur,çağrışım yaptırır,her ışığın karanlıkta bir görevi vardır.. düşünceyi besler,düşünce yaratır,düşünceyi saklamaz..!!belkide mesele GÜN IŞIĞI olabilmekde..

bilgilerin, düşünce kirliliği yaratmaması için,dağarcıkta yük yapmaması için,hayatımıza uyarlanıp öğütülmesi gerekiyor.. sonra da paylaşılması..çünkü hayatta hiçbirşey tesadüf değildir..tüm acılar,sevinçler,olaylar,okuduğunuz bir yazı,duyduğunuz bir cümle...mesajdır..!! bize gerekli olan,hayat okulunda sınıf atlatan,iyiliğe,doğruluğa,sevgiye götüren..iş ki bunun farkına varabilmek...önce yürekten istemek..!! ama yürekte bir mıntıka temizliği ŞART!! arınmak...önce kötülükten,kinden,intikamdan...boşaltmak içindeki lüzumsuzları..oysa çoğumuz bu duyguların ,tozunu alır alır saklarız.. düşüncemizde,bu duyguları biler biler...katletmek için kullanırız..çoğuna da iyi gelir..korkaktır onlar...yüreklerine acı çektirip büyüyemeyen,genetiği bozuk ceninler,kodlamalarında var :)) kendilerine ayna olamazlar..hep birilerindedir suç..kendileriyle ilgilenmez onlar...ama onlarda birer ışık....bize ne yapılmaması gerektiğini gösteren..!!! öyle güzel ki sistem...seni kötü yapmadan,,başka bir kötüyü önüne getirip,seyrettiriyor..önce dehşete düşüyorsunuz,damarlarınız çekiliyor..ama ben bunu neden yaşadım diye soracak olursanız kendinize...cevabı orada ışıldıyor işte.....siz allah'ın sevgili kulusunuz:))) alabildiğiniz kadarını,başka sahneden seyrettirerek veriyor sistem size..

her aksi giden işte,birilerini suçlamak yerine,ben niyeti nerede bozdum,inançsızlığıma nerede yoğun inandım da olmadı diye düşünürsek,aydınlanmamızı,dolayısıyla yolumuzu daha çabuk bulmaz mıyız?? akıl verenler değil..aklı yönlendiren insanlarla güzel yaşam..akıl, az ya da çok mevcut herkeste...önemli olan kullanabilmekse..işte bu nokta da aklına gelmeyenleri,hatırlatan,ipucu veren insanlardan oluşmalı çevremiz..denetim,yargı masasına gerek yok..

karanlığa daldı ise gözleriniz,,yönünüzü çevirin..ışığı söndüren değil,yakan gerek..karanlıkta bir dinlencedir..fazlası tembellik yapar..madem çekim yasası var..güzelliğe bakalım,güzelliğe şükredelim ki binbir tane güzelimiz olsun..boşverin zevksiz,yolsuz,negatif, kötü insanları seyretmeyi..bunlar seyrettikçe çoğalır amip gibi...bunu yapan biziz...onları seyrettiğimiz için, başka bir bedende aynı ruhu deneyimliyoruz,,öğrenene,anlayana kadar herşey..

yolumuz güzellikle,ışıkla,mis kokan ruhlarla açık olsun..:))

SEVGİLERİMLE...

HARİKA SAN

14 Ocak 2012 Cumartesi

DENİZE atılan cümleler..


***yokluğun yolculuğuna hazır mısın ...varlığımla?

***elde var 1'den...elde avuçda kalmadı birşey'e sevgiler..:)

***sevmeyi sevenlerle dolu dışarısı...karışmak lazım,en sevecen hüzünlerle..

***seni ittirene karşılık verme...bazen gitmek gerekiyor sessizce...

***yerimde olsaydın; ayakta kalmazdın...

***Sarkilar bile,beni aldatiyor...

***Bazen,bende merak ediyorum,sevdigim sen miydin yoksa ASKim mi?

***Birilerinle bana ihanet ediyorsun,benimle birilerine......cok adilsin..

***Ben icimdeki seytani kovmazsam,,,,melek bulamam ki...!!!

***Ask iki kisilik derler; uc kisi yapip,tek basina yasiyorsun..

***Hic basini kasiyacak vakti yoktu....hep nette.....netti..

***Hic emeksiz yine bendendin....

***Yine kar var.......sakın basip camur yapma önümü, o gün gibi....

***Sevdigini degismek bayağı iyidir....degismis olursun...

***Sen degilsin vazgecilmezim; benim gecemedigim sevgimmmmmm

***Deger elbet....birgun deger...

***Biliyor olmakti....tum mesele....

***Yetti mi yani....doydun mu simdi? Tokmuydun meger....

***Kolunda kokum varken,adacayi yakma..!

***Agzim kuruysa,,mana da kuru.

***Dinlenerek,nefret ederim....bilirsin;)

***Ask; hastadir........biz iyilestirmeye calisiriz;)

***evet evet....üşütmüştü AŞK..!!

*** 2 adımlık sözün melodisini dinler dinler dururum..

bazen tek cümle der geçeriz,altına bir paragraf yazı yazabilirim...alt alta dizip şiir yapabilirim..kocaman duyguların tek cümleleri olur mu hiç? olur bir gün.. nasıl olsa benim için olmaz diye bir şey yok...!!!

SEVGİLERİMLE..

HARİKA SAN

13 Ocak 2012 Cuma

11 Ocak 2012 Çarşamba

bu SIR tutulmaz....!!! SIRra kadem.......

Soyle ona artik....neyi paylasabildin? Keyfini?,zamanini?,tatilini?,fikrini?,cumleni? Seni seyretmeyi sevdigi kiyafetini?,odani? Izledigin filmi?ozlemini?,parani? Mekanini? ,dostlarini?neyi paylastin....neyi neyi? Duymak istedigi sozleri???? Gormek istedigi ifadeleri?dokunmak istedigi bedenini...?? Merak ettigi onsuzlugu??dununu,yarinini...????ANinda yer vermedigin bu gununu....?? Seni taleplerinde arzunu??? Aramamisliginda verdigin mutlulugu??

Ben soyleyecegim artik...onu seviyorum...o bekledikce, o aradikca,o sevdikce, o paylasdikca,o durdukca,o guzellestikce,o sabrettikce,o yarattikca,o yasattikca...senin bugun cirkinligini,senin bugun bencilligini,vurdumduymazligini,o`nu elde var bir hesabi kullanmalarini,desifrelerini,inkarlarini...onunla paylasmadigin herseyi....sokaklara sacmalarini anlatacagim....

Saklayacak yuzun kalmadi arkadasim..masken elimde,,maskecin rehin..seni koruyup kolladigim gunler icinde uzgunum..ben biraz uzme oyunundan sonra,hep ebe yapacagini bilemedim...senin dallama duygularinin dali var elimde..kirdim iste dalini...sen hic haketmedin o`nu...!!!!

O`nu derde dusurdunde...beni bana dusuremezsin...benden de buraya kadar,sense senin gibilerle,ask ariyorum derken,vefasizliga devam....!!!

Sevgilerimmleee...

Harika san

10 Ocak 2012 Salı

Seytan....cikma teklifimi kabul et:-)

***Her kadin,sevildigi yerde guzellesir...guzelligi kadar mutlu eder,kiymet bileni...

***Ozlemeye utandiginiz,oluyor mu hic???????

***Bir dervis bir dervise,,hadiiiiiii eglenelim dermis;)

***Boyunun ermeyecegi cucelikleri yapma...!

***Bazen yarin..24 saat degil,24 yila bedeldir....omurgani duzeltir....

***Sen hak ettin,ben hak verdim...simdide hakkini verecegim...

***Ben bi sarilip geliyorum;))

***Ofke ve intikam insani helva gibi yapar;))))

***Dengesiz sevgili,insani dengede tutar...;

***Geceyi guzellestiren tek aSk......... deniz...

***Yatagini yadirgamak gibiydi.......asksizlik...

***Yagmuru dinlemek...ruzgarin saziyla....

***Ben ancak beni dusundugunde,yaninda BITEBILIRIM..

***Dununu temsil edemiyorsan kadina....yarinini serbest birak;)

***Bir cirkinden,bir guzele seyehat

***Her kotu,bir iyiye vesiledir......vesilelerde secimlerimizdir...secimlerimizse.....,,,,,,''''-----son pismanliklar belki...

***Bir kotunun,bir guzele vermedigi deger...bir iyiyi guzel eder.......

***Ask bu.......seyrettirirde,gozde yumdurur.....;)

Bu yil icimde,siddetli bir iade istegi var..........2012 NOTRİKALARI

***o saçma sapan gösterilerinin bedeliydi, gönlüne koyduğum haciz

***istemediklerim olmasın kafi......:)

***öyle olması gereken herşey öyledir:))))

***allahın dediği olur ama kadının dediği daha önce olur:)))))

***pelerinli yarim,,pamuk prens diye bişi yok,terk et o cüceleri:)

***yaparken bir mesuren olsaydı keşke...düşüncende.

***ben alkış alırım,sen küfür..!! repliğini iyi duysaydın müdür..:)

***kedi her zaman fare yakalamaz, çık o kanalizasyondan....:)

***hesabını veremeyeceğin ANları...yaşamayacaksın..!!!!

***ağlatırım palyaço.....bu normal,,,inletmemden KORK..!!!

***gel seni bi etiketliyim ben.....:)

***Tam bizlik bir gunde, bizsiz ilk gun............

***Aslinda seni cok seviyordum...duma duma dummmm;)

***Bak ne caliyor sevgilimmm; ayni plak....

***Bak ne diycem.......hadi gel;) beraber usumeyelim..

***Nerden bilecektin,goz kapaklarimin icini......

***Icimden biri cikmayinca,oburunu almiyor ki gonul......

***Sen beni sevmedin ki...yalnizliginda tutundun...

***Neden acaba..???hic varligina yazmadim..

***Her gonul,,,baska birini dogru duzgun sevene hayrandir..

***En sevdigim sey,aslan gibi bir adamin yaninda biblo gibi oturmak;)

SEVGİLEERRRRR:))

HARİKA SAN